Ostatnio dodane

  • TÅ‚uszcze
  • Produkty roÅ›linne
  • MÄ…ka
  • Dodatki technologiczne
  • MÄ…ka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • SprzÄ™t

Developed by jtemplate

  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa

Developed by jtemplate

  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Developed by jtemplate

Pieczywo żytnie

  • Å»ytni razowy na miodzie
  • Å»ytni razowy

Developed by jtemplate

Developed by jtemplate

  • Badanie kwasowoÅ›ci

Developed by jtemplate

Brykiesa

Brykiesa

...

wiÄ™cej »

Gwiazda sześcioramienna

Wyrób artystyczny

...

wiÄ™cej »

Chałka z 6 linek plus małe chałki

Chałka z 6 linek plus dwie małe chałki

...

wiÄ™cej »

Chleb zwykły mieszany

Chleb zwykły z ciasta wykonanego metodą wielofazową - dwa bochenki każdy po 0,5 kg.

...

wiÄ™cej »

Chleb zakopiański

Chleb zakopiaÅ„ski wg. metody 2-fazowej na podmÅ‚odzie żytniej z dodatkiem drożdży i mleka zsiadÅ‚ego z wÅ‚asnymi modyfikacjami na potrzeby wypieku domowego. Ze wzglÄ™du na ograniczenia warunkÃ...

wiÄ™cej »

Chleb Graham

3 fazowe przygotowanie chleba graham. Przepis na chleb opracował Sylwester Graham...

...

wiÄ™cej »

Chleb na zakwasie mieszanym duży

Bardzo dobry chleb z siemieniem lnianym, otrębami, ziarnami słonecznik i dyni.

...

wiÄ™cej »

Strucla makowa

Zrobienie strucli makowej nie jest skomplikowane, ale jest niestety pracochłonne. Nie mniej jednak daje dużo satysfakcji szczególnie jeśli sami zrobimy masę makową, nie ulegając pokusie kupi...

wiÄ™cej »